Bistro Fairplay - Special Menu

/from fresh products/
Салата Мираж
/зелена салата,краставици,царевица, риба тон/ /250гр./
6,20LV.
Салата кисело зеле
/300гр./
3,50LV.
Свинско бон филе с топено сирене
/300гр./
9,20LV.
Кюфте екзотик
/агнешко,телешко,свинско/ /100гр./
2,20LV.
Тапаняки
/пилешко филе,гъби,тиквички,моркови, пипер,сметана/ /350гр./
8,40LV.
Прясна ловджийска наденица от елен
/300гр./
13,80LV.
Пържен дунавски сом
/350гр./
11,90LV.
Паламуд на скара с домати и босилек
/350гр./
10,50LV.
Пържен зарган
/350гр./
8,90 LV.
Тирамису
/150 гр./
3,40LV.